Onze service

Voor ons is het belangrijkste dat de wagen van ons cliënteel tip top in orde is en dan ook zonder enig probleem door de keuring geraakt en daar doen wij dan ook héél graag het nodige voor.

 

Onderhoud:

Het regelen van uw lichten – koppeling plaatsen – alle werkzaamheden betreffende uw motor – licht carrosserie werk – 3D uitlijning – ruitenwissers - uw remmen – uw uitlaat – nazicht van uw distributieriem en niet onbelangrijk nazicht voor uw wagen naar de keuring moet.

Wat ook zéér belangrijk is om te weten: staat u ergens in panne, geen probleem u kan ons 24/24 bereiken en wij komen u met veel plezier depanneren. Er zal dan ongetwijfeld gezocht worden voor een oplossing voor uw vervoersprobleem. Vervangwagens zijn bij ons ook altijd beschikbaar !!

 

1) Klein onderhoud : nazicht olie (full synthetic), vloeistof voor de ruitenwissers en zeker niet onbelangrijk het nazicht van de lichten;

Kostprijs van een klein onderhoud : € 105,00

(inbegrepen 4.5 l olie, ruitenvloeistof)

 

2) Groot onderhoud (enkel op afspraak): dit is het vervangen van alle filters en controle van de lichten, we doen dan ook een volledige computer diagnose, zodat we elke detail van de wagen kunnen oplossen.

 

Kostprijs van een groot onderhoud is op aanvraag

Tuning:

Dit is natuurlijk iets waar ieder zijn smaak in heeft. Wij kunnen u daarbij helpen en het volgende doen: uw velgen (zeker niet onbelangrijk) – uw wagen verlagen en airride plaatsen – uitbouwkit – installatie van uw muziek – sportuitlaat,…

 

Uitlaat:

Hierin hebben we verschillende merken: Bosal– Romax – Bosal (uitlaten worden natuurlijk op maat gemaakt)

 

Schokdempers en verlagingsveren:

Schokdempers: Monroe Verlagingsveren: Eibach – H&R – Koni – KW – V-Maxx – Weitec

Let wel op bij verlagingsveren, deze worden altijd geplaatst op de originele schokdempers tot max. verlaging van 4 cm. Een schroefkit is steeds verstelbaar in hoogte / laagte.

 

Technische controle:

Dit houdt in: nazicht van uw licht samen met het afstellen van uw lichten, controle van uw remmen, controle van uw carrosserie en controle van uw ophanging.